Uw auto importeren

Uw auto importeren

Tijdens de economische crisis, zijn er 38% minder nieuwe auto`s verkocht. Hierdoor is het aanbod van occasions van tussen 2012 en 2015 erg beperkt in Nederland. Daarom breiden wij ons gebied uit naar hoofdzakelijk Duitsland, waardoor u uit een groter aanbod kunt kiezen.

Bent u op zoek naar een mooie auto, maar kunt u het juiste model en uitvoering niet vinden tegen de prijs die u wilt betalen? Dan bent u bij Steinbach Automotive in Hasselt Overijssel aan het juiste adres. Wij nemen u mee om uiteen te zetten wat uw wensen zijn, op basis van uw wensen kunnen wij u snel een vrijblijvend voorstel doen. Als wij een aantal voertuigen hebben gevonden die voldoen aan uw wensen, gaan we een selectie maken van voertuigen die wij voor u gaan bekijken. Daarbij houden we ons strikt aan de 5 vereisten die wij stellen aan de door ons aangeboden voertuigen:

  • hoge algemene kwaliteit,
  • lage kilometerstanden en gecontroleerde kilometerstanden,
  • een waterdichte¬†onderhoudshistorie,
  • een bovengemiddeld uitrustingsniveau
  • en een concurrerende prijs!

Deze dienstverlening hebben wij in het leven geroepen om u te helpen het juiste voertuig te zoeken buiten de grenzen van Nederland. Onze prijs is een all in prijs, wij verzorgen de invoer de APK en het op kenteken zetten voor u.